Over Fabulous Food Festival

PUUR PROEVEN, BELEVEN, GENIETEN

Lekker eten en drinken is een feestje. Eco food anno nu is hip, puur, verantwoord en een genot voor fijnproevers.

Het Fabulous Food Festival wil laten zien hoe culinair genieten en duurzaam hand in hand kunnen gaan.

Puur, fijnproeven, streekproducten, duurzaam en eco-gastronomie (culinair genieten met respect voor mens, dier en milieu) staan dan ook centraal tijdens de festivals.

Na het grote succes van de twee eerdere edities van het Fabulous Food Festival in De Lichtfabriek in Haarlem en de vele verzoeken om een vervolg, hebben we besloten opnieuw aan de slag te gaan met het organiseren van een Fabulous Food Festival in 2013.
En dan niet één keer, maar negen keer!! Elke keer met een ander thema, bijpassende workshops, livemuziek, entertainment voor de kleinsten etc.

Wat ook gaat veranderen is dat we de festivals buiten gaan organiseren; in het centrum van Haarlem, rond de Jopen Kerk, op (koop)zondagen, dus veel publiek, en dat de festivals vrij toegankelijk zullen worden (geen entreegeld).

Wat blijft is de mooie selectie aan bevlogen producenten en enthousiaste standhouders, het grote en wisselende aanbod van biologische en ambachtelijke (streek)producten; weelderige wijnen, spetterverse sappen, geurige koffie, dagverse groenten, smeuïge zoetigheden, knapperige broden en delicatessen van dichtbij of iets verder weg.

Het festival richt zich op fijnproevers en levensgenieters van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in puur Fabulous Food en het belangrijk vinden dat voedsel en dranken geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu.

Motto: Duurzaamheid moet uitdagen tot excellentie, staan voor kwaliteit, niet voor benepen verbodscultuur (Schaberg)

 

x

De Fabulous Food Festivals voor 2013 gaan voorlopig niet door!

Aakash Web Announcer plugin